Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έμφαση στα ριμπάουντ”

“Έμφαση στα ριμπάουντ”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Ο Απόλλωνας Πάτρας βρίσκεται σε πολύ κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και υποδέχεται τον Παναθηναϊκό αύριο (19/01) και θέλει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός, όπως δήλωσε και ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός των Πατρινών, στάθηκε στη σημασία των ριμπάουντ και της περιφερειακής άμυνας:

“Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έλθει στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και σαν σύνολο και ατομικά.

Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να μην δώσουμε εύκολες επιθέσεις στον Παναθηναϊκό, και η απόδοση της περιφερειακής άμυνά μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα”.

Ο Κέβιν Γκάλογουεϊ, με τη σειρά του, υποστήριξε ότι: “Πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε τρανζίσιον παιχνίδι. Θα χρειαστεί να πάμε σε αρκετές προσπάθειες για τρεις πόντους και να είμαστε πολύ εύστοχοι.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με υπομονή. Οι παίκτες του περιμένουν πάντα να έλθει το καλό σουτ, πασάροντας τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον αθλητή που βρίσκεται στην καλύτερη θέση. Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να τους υποχρεώσουμε να βγουν εκτός ρυθμού ή να σουτάρουν βεβιασμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…