Κεντρική Διεθνή “Εκπλήσσει ο Κούνμπο”

“Εκπλήσσει ο Κούνμπο”

katsikaris pagkos pau

katsikaris-pagkos-pau

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Φώτης Κατσικάρης, μιλώντας στη Marca για τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τα πεπραγμένα του Έλληνα φόργουορντ σχολίασε: “ Είναι παίκτης μοναδικός, νομίζω με το ιστορικό του, με τα τρία χρόνια εμπειρίας στο ομαδικό μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και τους ίδιους τους προπονητές του. Κάθε μέρα βελτιώνεται και γίνεται ένα αστέρι”.

Ερωτώμενος για την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε: “Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η προσαρμογή των νέων παικτών τους έχει κοστίσει λίγο, αλλά η βάση εδώ είναι οι Ισπανοί παίκτες, που είναι και ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Με τον καιρό θα βελτιωθούν και η προσαρμογή των νέων είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν, είναι απαιτητική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να φτάσει στους τελικούς και να κερδίσει κάθε τίτλο”.

Τέλος, στο γενικό του σχόλιο για το ισπανικό πρωτάθλημα ανέφερε: “ Ζω στο Μπιλμπάο και βλέπω όλες τις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ομάδες όπως η Γκραν Κανάρια, η Μπιλμπάο, οι δυο μεγάλοι, η Ουνικάχα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθεί αυτή τη Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον. Όλα είναι ανοιχτά κάτι που ισχύει και για το Κύπελλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…