Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Εκεί που αξίζει”

“Εκεί που αξίζει”

hairston aek

hairston-aek

Ο Μαλίκ Χέρστον έφτασε χθες (19/1) στην Ελλάδα και σήμερα (20/1) “συστήθηκε” στο ελληνικό κοινό, προτού παρουσιαστεί στους φίλους της ΑΕΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ για τη 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και είμαι μέλος της ομάδας. Έχουμε σπουδαίο προπονητή και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην προσπάθεια να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει.

Για το ρόλο του Μενσά-Μπονσού: “Ήταν τεράστια η συμβολή του, μου είπε τα καλύτερα από την πρώτη στιγμή. Έμαθα ότι η ομάδα χρειαζόταν “τριάρι” και σκέφτηκα ότι είναι καλή περίπτωση για μένα. Είναι η τέταρτη ομάδα που θα παίξω μαζί με τον Ποπς και έχουμε πολύ καλή σχέση”.

Για τις προσφορές που είχε: “Είχα σημαντικές προσφορές από άλλες ομάδες, ήθελα όμως να είμαι σε μια καλή ομάδα που να μου γεμίζει και νομίζω δικαιώθηκα με την έλευσή μου στην ΑΕΚ”.

Για το χρόνο απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις: “Μου αρέσει να παίζω και είναι σκληρό να είσαι εκτός. Είχα όμως τη ευκαιρία να προπονηθώ περισσότερο και να βελτιώσω το παιχνίδι μου, περιμένοντας την ευκαιρία μου”.

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ: “Έχει εξαιρετική παράδοση, με πολύ καλές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι πολύ πετυχημένος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του γιατί έχει εξαιρετικό κοινό και τεχνικό επιτελείο”.

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να μπει “σφήνα” ανάμεσα στους “αιωνίους”: “Είναι πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω κάνει προπόνηση ακόμα για να διακρίνω το ακριβές επίπεδο της ΑΕΚ. Ξέρω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ και θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί”.

Για το ποιούς παίκτες της Ένωσης γνωρίζει: “Ξέρω ακόμα δύο παίκτες, αλλά δεν έχω παίξει μαζί τους. Είχα παίξει αντίπαλος με τον Σάκοτα όταν ήταν στη Βαρέζε”.

Για το πως φαντάζεται το ρόλο του μαζί με Ίνγκλις-Ντελινινκάιτις: “Θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ, σε άμυνα και επίθεση. Θέλω ο ρόλος μου να είναι θετικός”.

Για την Γαλατασαράι: “Πέρασα καλά στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν ήταν μια καλή κατάσταση για μένα λόγω των συνθηκών.  Ήταν καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά αναζητούσα μια καλύτερη προοπτική για μένα”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…