Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος ”Εδώ είναι το σπίτι μου”

”Εδώ είναι το σπίτι μου”

chougaz kris1

chougaz-kris1

Για την δύσκολη απoστολή που καλείται να βγάλει εις πέρας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ο Κρις Χουγκάζ. Ο νέος τεχνικός των ”κυανέρυθρων” μίλησε για τον ερχομό του στην ομάδα της Nέας Σμύρνης, αλλά και τον στόχο του Πανιωνίου, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ομάδα: “Eίναι μια αποστολή πάρα πολύ δύσκολη, αλλά υπάρχουν λόγοι που την ανέλαβα. Ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο Πανιώνιος είναι το σπίτι μου και νομίζω πως στα δύσκολα, όλοι, πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτή την ομάδα η οποία έχτισε αυτή την ιστορία με την προσπάθεια δεκαετιών καταθέτοντας πολλοί άνθρωποι την ψυχή τους. Έτσι κι εγώ, άνθρωπος βγαλμένος από αυτή την ομάδα θέλω ότι μπορώ για να πετύχει αυτή η ομάδα τον βασικό της στόχο που είναι, στην φετινή χρονιά, η σωτηρία”

Για το αν μπορεί να ”σωθεί” ο Πανιώνιος: ”Σίγουρα μπορεί και θα σωθεί. Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να περιμένουμε πλέον ότι με την φανέλα ο Πανιώνιος θα σωθεί. Πρέπει όλοι μαζί να καταθέσουμε τα πάντα, όλα όσα έχουμε. Είμαι μόλις δεύτερη μέρα στην ομάδα, γνωρίζομαι ακόμα με τους παίκτες και αυτό που θέλω να βγάλω, πέρα από τις αρχές μέσα στο γήπεδο που θέλω να βάλω, είναι να τους περάσω την νοοτροπία και την ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα σε αυτή την ομάδα και κυρίως την αύρα αυτού του γηπέδου που βοηθάει κάθε παίκτη να βγάλει την ενέργεια που απαιτείται για να έχει η ομάδα θετικά αποτελέσματα”

Για το ματς με την ΑΕΚ: ”Υπάρχει αυτή η άνεση χρόνου και για τα κάποια προβλήματα που έχουμε και για να έχω κι εγώ πλήρη εικόνα και οι παίκτες να ενστερνιστούν αυτά που θέλω να κάνουμε μέσα στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…