Κεντρική Basket League Άρης ”Έχουμε προετοιμαστεί”

”Έχουμε προετοιμαστεί”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, αύριο Κυριακή (1/2. 17:00), στην επανάληψη του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. O Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ”κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ και επισήμανε πως η άμυνα είναι το ”κλειδί” της αναμέτρησης.

”Ξέρουμε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη αναμέτρηση. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, με εμπειρία και παραστάσεις, καθώς αγωνίζεται στο Γιούροκαπ” ήταν οι αρχικές δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτης.

Συνέχισε λέγοντας, ”Η δική μας προσέγγιση θα είναι κατ’ αρχήν αμυντική. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ιδιαίτερα σε παίκτες ”κλειδιά” του αντιπάλου που είναι οι κύριοι δημιουργοί του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα στην άμυνα και ομαδικότητα στην επίθεση για 40 λεπτά”.

Τέλος έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά, στον παίχτη του ΠΑΟΚ, Κώστα Κακουρίδη, ”Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να υποστηρίξει την προσπάθειά μας, με σωστή και αθλητική συμπεριφορά. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Κακουρίδη για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…