Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε δικαιολογημένα παράπονα”

“Έχουμε δικαιολογημένα παράπονα”

dragan sakota

dragan sakota

Εμφανώς δυσαρεστημένος και με παράπονα από τη διαιτησία εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι έφτασαν κοντά στη νίκη, ωστόσο υπήρχαν λάθη στις συνεργασίες των παικτών, ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένα τα παράπονα για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στον Σούλη για όλη την πορεία φέτος. Δεν είναι μόνο ότι κερδίζουν παιχνίδια. Παίζουν κ ωραίο μπάσκετ. Για το ματς, ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Και εννοείται ότι έχουμε παράπονα. Δικαιολογημένα. Ήταν δυνατό παιχνίδι. Είχαμε αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτών. Η συνεργασία τωνν παικτών δεν είναι στο σημείο που θα ήθελα. Και εκεί χάνεται ένα παιχνίδι πολλές φορές. Το τελευταίο όμως λάθος ήταν δικό μας. Δεν είχαμε τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση. Συνεχιζουμε”.

Για τα παράπονα: “Το τι βλέπεται εσείς είναι άλλο θέμα. Εγώ έχω μια άποψη. Δε θέλω να μειώσω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Τα φάουλ μπορούσαν να είναι και 50. Γιατί να είναι 23; Για να υπάρχει ισορροπία;”

Για τις ευθύνες: “Εννοείται ότι είναι λάθος μας. Δεν είχαμε τάιμ άουτ. Κάναμε λάθος πάσα. Η μοίρα μας σήμερα δεν ήταν να κερδίσουμε”.

Για την ενίσχυση στον “άσσο”: “Εμείς μαζευτήκαμε πρόσφατα. Δεν έχουμε συνεργασίες. Αν είχαμε πάρει το παιχνίδι θα λέγαμε άλλα πράγματα. Διορθώνουμε την ομάδα όσο μπορούμε”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο γιος του τεχνικού της ΑΕΚ, Ντόυσαν Σάκοτα, ο οποίος δήλωσε λακωνικά:
“Τι να πούμε… Ήταν δικό μας ματς και δεν νικήσαμε από υποπτες φασεις. Τίποτε άλλο”.

Για το παιχνίδι: “Ελέγχαμε το παιχνίδι 40 λεπτά.Ίσως στο 3ο δεκαλπετο να χάσαμε τον έλεγχο αλλά και πάλι είχαμε τη διαφορά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …