Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα”

“Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα”

karaboulas filiko

karaboulas-filiko

Η Καβάλα επικράτησε του Λαυρίου με 61-54 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήατος της Α2 και πλέον αποτελεί αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη σημειώνοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη απέναντι στο Λαύριο αλλά και για την επόμενη αναμέτρηση με τον Αετό.

Βαγγέλη, θεωρείς ήταν νίκη-ανόδου αυτή απέναντι στο Λαύριο;
“Όχι διότι έχει ακόμη ένα γύρο, είναι πολύ νωρίς. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα”.

Θεωρείς ότι τη νίκη, την πήρε η ομάδα που έδειξε ότι την ήθελε περισσότερο;
“Δεν μπορώ να πω ότι δεν πάλεψε μέχρι το τέλος το Λαύριο. Απλά, στα τελευταία λεπτά, φάνηκε ότι είχαμε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως κάθε ντέρμπι”.

Είστε πρωταθλητές χειμώνα. Αυτό λέει κάτι; Σας δημιουργεί άγχος;
“Άγχος δεν μας δημιουργεί. Δεν λέει τίποτα ότι είμαστε πρωταθλητές χειμώνα. Από την πρώτη αγωνιστική μπήκαμε σαν φαβορί για την άνοδο. Υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα και την άνοδο αλλά την πίεση την ξεπερνάμε από την καθημερινή δουλειά και αυτή σε μεγάλο βαθμό, βγαίνει στο γήπεδο”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αετό, τον οποίο είχατε νικήσει δύσκολα στην πρεμιέρα. Θεωρείς ότι έχετε τον τίτλο του φαβορί; Τι πρέπει να προσέξετε;
“Τον τίτλο του φαβορί τον έχουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι, πρέπει να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Ο Αετός είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία καλοδουλεμένη ομάδα θα έλεγα και έχει κάνει κάποιες σημαντικές νίκες εκτός έδρας. Θα τον σεβαστούμε, όπως σεβόμαστε όλες τις ομάδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…