Κεντρική Basket League Άρης “Δείξαμε σθένος”

“Δείξαμε σθένος”

priftis filiko kavala

priftis-filiko-kavala

Σκληρό χαρακτήρισε το παιχνίδι που έγινε σήμερα ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν σθένος και έπαιξαν καλή άμυνα στα τελευταία λεπτά και για αυτό κέρδισαν. Παράλληλα εξήρε τους Πάσαλιτς και Βεζένκοβ, ενώ δεν ξέχασε να μιλήσει και για τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, στο οποίο θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο ομάδες. Δώσαμε οκτώ πόντους στην αντεπίθεση, πολύ εύκολα. Παρόλα αυτά δείξαμε σθένος στα τελευταία λεπτά και με μυαλωμένη άμυνα και έχοντας δύο παίκτες με προσωπικότητα, τους Πάσαλιτς και Βεζένκοφ, κερδίσαμε το ματς.

Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις οπουδήποτε. Να υπογραμμίσω επίσης πως ο κόσμος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού και βοήθησε πολύ στο αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε μία ομάδα που σουτάρει τρίποντο. Είχαμε κακά ποσοστά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τον τρόπο που έπαιξε το Ρέθυμνο μας το πήρε αυτό και ήταν πολύ σημαντικό που βάλαμε δύο κρίσιμα τρίποντα σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο”.

Για το πρόβλημα του Τόρεϊ Τόμας: “Ο τραυματισμός είναι στο δικέφαλο. Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, ο οποίος παίζει με υπερθετική ενέργεια, κυρίως στην άμυνα. Σίγουρα έχει μία θλάση. Αυτό είναι ίσως το αρνητικό κομμάτι από το παιχνίδι”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Να αφιερώσουμε τη νίκη στον Τόμας και τον Καμπερίδη. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός τομέας για εμάς. Παίξαμε κακή άμυνα ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, στο τέλος όμως σφίξαμε την άμυνα μας και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για την απόδοσή του: “Το ότι κερδίσαμε οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Είμαι μέλος της ομάδας και προσπαθώ να τη βοηθάω μέσα από τη δουλειά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη”.

Για την τετράδα: “Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τετράδα. Υπάρχει και ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και ο καθένας μπορεί να νικήσεις είτε εντός είτε εκτός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…