Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Διοργάνωση σχολικού πρωταθλήματος

Διοργάνωση σχολικού πρωταθλήματος

rethimno assist

rethimno assist

Ένα βήμα πριν την έναρξη του σχολικού Πρωταθλήματος “Rethymno Assist” είναι στην Κρήτη. Η ΚΑΕ Ρεθύμνου, όπως ανακοίνωσε, στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 14 σχολεία, ενώ τα παιδιά που θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα και να γνωρίσουν όλες τις αρετές του. Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου:
“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη της Δράσης Αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «RΕΤΗΥΜΝΟ ΑSSIST».

Προχθές, με την παρουσία του Προέδρου της Ρέθυμνο ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, του Γενικού Διευθυντή, Τάσου Τριαντάφυλλου και του Υπευθύνου της Δράσης Αθλητισμού και μέλους του τεχνικού επιτελείου του Ρέθυμνο Aegean, Σταύρου Μυκονιάτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους υπευθύνους των σχολικών ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα του «RETHYMNO ASSIST». Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση τους για το πρόγραμμα αλλά και την διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Από σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι συγκροτήσεις των σχολικών ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου. Μάλιστα, τα περισσότερα γήπεδα που θα φιλοξενηθούν οι προπονήσεις θα είναι έτοιμα να δεχθούν τους μικρούς μας φίλους τις προσεχείς ημέρες.

Το πρωτάθλημα θα αποτελείται από 14 Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, τα οποία θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 7 ομάδων. Οι αγώνες θα είναι μονοί, ενώ όλα τα σχολεία θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Σκοπός μας είναι οι νέες γενιές να έχουν το αίσθημα του αθλητισμού, της σωστής διατροφής, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της συλλογικής προσπάθειας, που συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, τα παιδιά του Δημοτικού θα βάλουν γερές βάσεις για το μέλλον τους και θα παρασύρουν τους μεγαλύτερους να συμμετέχουν και αυτοί.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές προπονητές των Δημοτικών Σχολείων για την εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «RETHYMNO ASSIST»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…