Κεντρική Basket League Άρης ”Δυνατή ομάδα το Ρέθυμνο”

”Δυνατή ομάδα το Ρέθυμνο”

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι ”κιτρινόμαυροι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από το Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Δημήτρης Πρίφτης, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, σε δηλώσεις του, τόνισε την σημασία του παιχνιδιού και το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

Για τη σημασία του αγώνα: ”Είναι ένα ματς στο γήπεδό μας που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες στην έδρα μας”.

Για το ”κλειδί” της αναμέτρησης: ”Κλειδί είναι η ενέργεια που πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο και η πολύ μεγάλη συγκέντρωση για 40 λεπτά”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Το Ρέθυμνο έχει μία πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου. Φαίνεται ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Προέρχεται από δύο ήττες και σίγουρα θα έχει με υψηλό κίνητρο σ’ αυτό το παιχνίδι.”

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: ”θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό τρανζίσιον και στο αμυντικό ριμπάουντ τα οποία είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου».

Τους παίχτες εκπροσώπησε ο Στελιος Πουλιανίτης:

Για τη σημασία του αγώνα: ”Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε”.

Για το ”κλειδί” της αναμέτρησης: ”Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Μέσω αυτής πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα και έχει ως όπλα του το τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά και το επιθετικό ριμπάουντ. Είναι δύο τομείς που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα για να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος”.

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: ”Παίζουμε κόντρα σε μία καλή και αθλητική ομάδα, οπότε πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση και σωστές επιλογές ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να τρέξει και να κυνηγήσουμε το επιθετικό ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…