Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Διαρκείας Β’ γύρου

Διαρκείας Β’ γύρου

apollon diarkeis 2ou gurou

apollon-diarkeis 2ou gurou

Η ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους οπαδούς της σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνεχίζεται από τον Απόλλων Carna η κυκλοφορία εισιτηρίων διαρκείας για τον Β’ γύρο της Basket League Σκρατς. Η διοίκηση της ομάδας δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν όλα τα σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας (Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ρέθυμνο, ΚΑΟΔ, Νέα Κηφισιά).

Το εισιτήριο διαρκείας Β’ γύρου θα διατίθεται στην τιμή των 60,00€ για τις κερκίδες Γ και Δ, και στην τιμή των 90,00€ για την κερκίδα Β.

Με την αγορά του ο φίλαθλος θα μπορεί να παρακολουθήσει και τα παιχνίδια των playoffs της Basket League Σκρατς (εφόσον η ομάδα μας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους καλύτερους “8” της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος).

Επιπλέον, η διοίκηση του Απόλλωνα Carna δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας Β’ γύρου για τις κερκίδες Γ και Δ, να αγοράσουν σε προνομιακή τιμή (10,00€) τα εισιτήρια του εντός έδρας παιχνιδιού της ομάδας μας απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδας 2013-14, Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της BasketLeague Σκρατς.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της κανονικής περιόδου, και αυτών του B’ γύρου, έχουν κατοχυρωμένο δικαίωμα προτεραιότητας στην αγορά εισιτηρίων του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…