Κεντρική Basket League Άρης “Δεν είχαμε συγκέντρωση”

“Δεν είχαμε συγκέντρωση”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Στο διάστημα αποχής από τους αγώνες εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι η έλλειψη αγώνων δε βοήθησε στο να βρει ρυθμό η ομάδα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Τέλος, χαρακτήρισε ουσιαστικά τα παιχνίδια που ακολουθούν για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Εμείς όπως προείπαν και οι δύο παίκτες, είχαμε μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημα παιχνίδια. Δύσκολα βρίσκεις ρυθμό, δουλέψαμε αρκετά καλά, σήμερα για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια η πίεση του Ολυμπιακού ήταν τόσο έντονη και τόσο αθλητική, όταν παίζει σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητες του στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις εύκολος πάσες ή άνοιχτά τρίποντα που είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και έτσι η διαφορά άνοιξε.

Καλή συνέχεια στον Γιάννη και στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε αρκετούς παίκτες, δεν ήταν αυτός πολύ σοβαρός λόγος για την εικόνα μας, η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της. Για εμάς τα επόμενα παιχνίδια είναι τα σημαντικά και τα ουσιαστικά”.

Τους συμπαίκτες του στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Κώστας Χαρίσης, με τον έμπειρο παίκτη να δηλώνει: “Ήρθαμε σήμερα εδώ για να μπορέσουμε να βρούμε λίγο ρυθμό. Είχαμε μείνει αρκετό καιρό χωρίς αγώνες, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ένταση, κάναμε αρκετά λάθη, ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί και έτσι η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους. Εμείς κοιτάμε τα ματς που έρχονται που είναι πολύ σημαντικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…