Κεντρική Basket League Άρης “Χαρά στον κόσμο μας”

“Χαρά στον κόσμο μας”

pasalic old

pasalic-old

Σωστή θεωρεί την απόφαση να κριθεί στο γήπεδο ο νικητής του ματς ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ο άσος των “κιτρινόμαυρων”, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος θέτει ως στόχο να δώσει η ομάδα του χαρά στον κόσμο, καθώς και να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Άλλο ματς εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Ήταν μία δίκαιη απόφαση η επανάληψη του αγώνα. Για όλους. Για εμάς τους παίκτες, για τους φιλάθλους, για όσους μοχθούν καθημερινά για τον Άρη. Η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διακοπεί, αλλά να τελειώσει κανονικά στο παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό ματς, όπως όλα. Ξέρουμε ότι για τον κόσμο αυτή η αναμέτρηση είναι κάτι ξεχωριστό. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Πρέπει να προσέξουμε… εμάς.

Να κοιτάξουμε την ομάδα μας και το πώς θα αγωνιστούμε εμείς, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Να παίξουμε την άμυνα που μπορούμε και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση. Το κίνητρο είναι δεδομένο σε κάθε αγώνα. Κάθε εβδομάδα παίζουμε για τη νίκη. Είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό. Ξέρουμε ότι το ματς θα γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Καλούμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, σε κόσμια επίπεδα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…