Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Ανόητο να μιλάμε για πλέι οφ”

“Ανόητο να μιλάμε για πλέι οφ”

aggelopoulos

aggelopoulos

Ο Κόροιβος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, επικρατώντας εντός έδρας της Κηφισιάς με 79-70. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου ήταν ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος μέτρησε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο 30χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί της Κηφισιάς, τους στόχους του Κοροίβου αλλά και για το επόμενο παιχνίδι στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νίκο, είδαμε να ελέγχετε το ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Ποια εφόδια σας έδωσαν ρυθμό και καταφέρατε να δημιουργήσετε μία καλή διαφορά που σας οδήγησε στη νίκη;
“Νομίζω η σημασία του παιχνιδιού ήταν τέτοια που σχεδόν από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, αντιληφθήκαμε πως δεν έπρεπε να δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο και γίναμε πολύ σκληροί στην άμυνα. Σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές που είχαμε στην επίθεση, καταφέραμε και πήραμε μια διαφορά την οποία με το καθαρό μυαλό και την άμυνά μας κρατήσαμε μέχρι τέλους”.

Θεωρείς ότι αδικήστε από τη βαθμολογική σας θέση; Έχετε χάσει και αρκετά παιχνίδια στον πόντο…
“Νομίζω πως όλοι το λένε αυτό. Υπάρχουν παιχνίδια όπου αυτοκτονήσαμε και τα χάσαμε μέσα απ’ τα χέρια μας. Ετσι όπως είναι το πρωτάθλημα, με δυο νίκες παραπάνω θα μπορούσαμε να ήμασταν στην 5η-6η θέση”.

Πάντως, η ψαλίδα είναι πολύ μικρή από την 3η θέση και κάτω. Πιστεύεις ότι μπορείτε να μπείτε στα πλέι οφ ή σκέφτεστε μόνο την παραμονή;
“Νομίζω ότι είναι ανόητο αυτή τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις να μιλήσουμε για πλέι οφ. Αλλά η αλήθεια είναι πως με δύο νίκες συνεχόμενες μπορείς κάλλιστα να βρεθείς από την τελευταία στην έκτη θέση έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να νιώσουμε πιο σίγουροι για την παραμονή μας”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στη Ρόδο, με τον Κολοσσό να προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΚΑΟΔ. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;
“Θα πρέπει να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική που είχαμε και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, τα οποία ελέγχαμε στο μεγαλύτερό μέρος τους και τα πηγαίναμε πολύ καλά. Είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού που μας στοιχίζουν και μαζί με τη συγκέντρωση είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…