Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανανέωσε ο Σάφτενααρ

Ανανέωσε ο Σάφτενααρ

roland schaftenaar kaod

roland-schaftenaar-kaod

Το γράψαμε; Ισχύει!
Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ ανακοίνωσε επίσημα το Ρέθυμνο. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ολλανδού σέντερ, γι’ αυτό φρόντισε να τον έχει στη διάθεση του για ακόμα δύο χρόνια. Παράλληλα η διοίκηση της κρητικής ομάδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος είχε έρθει πριν από λίγους μήνες στην Κρήτη για να αντικαταστήσει τον τότε τραυματία Σάφτενααρ.

Το ebasket.gr είχε φροντίσει να σας ενημερώσει από τις 5/1 πως ο “Ιπτάμενος Ολλανδός” θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το Ρέθυμνο, κάθως άπαντες στο στρατόπεδο των κρητικών ήθελαν να προχωρήσουν σε μία σίγουρη μεταγραφή για του χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Φάχρο Αλίχοντζιντς. Ευχαριστούμε τον Αλίχοντζιτς για την προσφορά του αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέλος της οικογένειας του Ρέθυμνο Aegean και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ για ακόμα δύο χρόνια. Ο αθλητής μας απουσίαζε μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τραυματισμού και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τα μέγιστα για την ομάδα μας, αρχής γενομένης με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ αύριο στις 15:00 το μεσημέρι στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…