Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ανακάλεσε και απαλλάχτηκε

Ανακάλεσε και απαλλάχτηκε

athlitikos dikastis aggelopoulos

athlitikos dikastis -aggelopoulos

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος  είχε μεταβεί στον αθλητικό δικαστή στις 23/12 (“Απαλλάχτηκε ο Αγγελόπουλος”) και είχε ανακαλέσει για τις δυσφημιστικές δηλώσεις που έχει κάνει στη media day του Ολυμπιακού σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ιδού και τα τεκμήρια: “Στις 23-12-2014 προσήλθε ενώπιον του παρόντος ΜΔΟ, ο Γεώργιος Αγγελόπουλος και παρέδωσε στο ΜΔΟ την με αριθμό πρωτ. 187/23/12/2014 ενυπόγραφη δήλωση ανάκλησης”, επί των “1) “Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έλθει εδώ, στο φως της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους”, 2) “Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Δηλαδή, θέλουν οι παίκτες, οι πρωταγωνιστές και οι προπονητές, πρωτάθλημα με αλητεία; Πιστεύετε τα παιδιά εδώ πίσω θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε το Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο; Τι θα γίνει αν βγάλω την “Κόκκινη” και κάθε μέρα βρίζω;” και 3) “Δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα, είναι άλλο θέμα”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακάλεσε, λοιπόν, για τις δυσφημιστικές δηλώσεις σε βάρος του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και απαλλάχτηκε. Παρακάτω ακολουθεί η απόφαση το αθλητικού δικαστή:

apofash athlitikou dikasth

athlitikos dikastis -aggelopoulos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Το Μαρούσι στο 3ο του 2/2 με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη

To 2/2  με τους «αιώνιους» στη Θεσσαλονίκη έκανε το Μαρούσι. Στις 6 Ιανουαρίου πέρασε από …