Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός ”Αλλάξαμε την άμυνά μας”

”Αλλάξαμε την άμυνά μας”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το κλειστό γυμναστήριο της Περιβόλας, επικρατώντας του Απόλλων Πάτρας με 77-71, για την 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά το ματς εξήγησε πώς η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στην νίκη, επιστρέφοντας από το -14.

”Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι πραγματικά μία δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πολύ καλά κι έβαλε αρκετά τρίποντα. Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε δυνατά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Αλλάξαμε την άμυνά μας, γιατί δεν ήταν στην επίθεση το πρόβλημά μας”, δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός του ”τριφυλλιού’, ενώ μίλησε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν θα ‘θελε να δει ντέρμπι ”αιωνίων” παρουσία κόσμου και των δύο, ”Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Γνωρίζω ότι η πόλη έχει μπασκετική παράδοση κι η ομάδα έχει πιστούς φίλους. Αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά δεν γίνεται εδώ”.

Από την πλευρά των παιχτών ο Νίκος Παππάς συμπλήρωσε, ”Απ’ το σκορ και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι η άμυνα μας έδωσε το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 49 πόντους και 22 στο δεύτερο, αυτό τα λέει όλα. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι υπέρ μας”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…