Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ζητά βοήθεια (και) από την ΚΑΕ

Ζητά βοήθεια (και) από την ΚΑΕ

anatoliotakis andreas

anatoliotakis-andreas

Τα οικονομικά προβλήματα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχουν γίνει βρόγχος στον λαιμό της. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο επίδοξος νέος πρόεδρός της Ανδρέας Ανατολιωτάκης ζητούν με ανακοίνωσή τους ουσιαστικά βοήθεια από τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Μάκη Αγγελόπουλο, ήτοι από τα εισιτήρια των ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ

Η επίμαχη φράση αφορά στον επίλογο της ανακοίνωσης η οποία αναφέρει:
“Σε σύσκεψη που έγινε χτες βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήραν τις εξής αποφάσεις για το τμήμα βόλεϊ των Ανδρών και για την Ερασιτεχνική γενικότερα:

– Να αναδιαρθρωθεί το τμήμα βόλεϊ και η ομάδα να βασιστεί από εδώ και στο εξής σε Έλληνες παίκτες. Στόχος, η παραμονή στην Volleyleague και η οικονομική εξυγίανση του τμήματος.

– Να τερματιστεί η συνεργασία με τους παίκτες, που αρνήθηκαν να αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ, λόγω της αντιδεοντολογικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς τους απέναντι στον σύλλογο.

– Να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ενώ συμφώνησε αρχικά να παραμείνει στην ομάδα, αρνήθηκε στη συνέχεια να την κοουτσάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

– Να γίνουν επαφές με όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αρχής γενομένης από το Χάντμπολ προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματά τους, ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

– Να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο Σωματείο οικονομικά -και όχι μόνο.

– Να ξεκινήσουν επαφές με τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθούν από κοινού αποφάσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.

– Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…