Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ζητά βελτίωση ο Ιβάνοβιτς

Ζητά βελτίωση ο Ιβάνοβιτς

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στην αναμέτρηση που κλείνει την “αυλαία” της 10ης αγωνιστικής. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην ποιότητα των “κιτρινόμαυρων“, τόνισε ξανά ότι ο σεβασμός είναι δεδομένος και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δείξει πολύ καλύτερη εικόνα από ότι στην Ιταλία:

“Ο Άρης είναι μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό τεχνικό τιμ και ποιοτικούς παίκτες. Είναι ομάδα που δουλεύει καλά μέσα στο γήπεδο και θα έχει τον σεβασμό μας. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να παίξουμε καλά και στις δυο πλευρές του γηπέδου και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε συγκριτικά με την τελευταία μας εμφάνιση στο Μιλάνο”.

Ο, πρώην “αρειανός”, Λευτέρης Μποχωρίδης, συμπλήρωσε: “Είναι για μένα μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσω την ομάδα στην οποία “γεννήθηκα” μπασκετικά και μου έδωσε όλες τις ευκαιρίες και την αγάπη που χρειαζόμουν ώστε να βελτιωθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στον Άρη έμαθα να δουλεύω σκληρά κι αυτό συνεχίζω και τώρα. Είμαι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, είμαι περήφανος γι’ αυτό και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω, ενώ είναι γεγονός ότι ο Άρης θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…