Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ξεχωριστό ματς”

“Ξεχωριστό ματς”

radonjic dejan

radonjic-dejan

Παιχνίδι και ατμόσφαιρα που θα ήθελε να συναντήσει ο καθένας ήταν όσα βρήκε στο ΣΕΦ ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος αναφερόμενος στο αγωνιστικό σκέλος του ματς στάθηκε στην εμπειρία και την προσωπικότητα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Σέρβων:
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και η ατμόσφαιρα σπουδαία. Ήταν πολύ καλό για τους παίκτες και τους προπονητές να είναι μέρος αυτού του αγώνα. Όπως και στο Βελιγράδι, το ματς ήταν πολύ σκληρό, οι δύο ομάδες έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, αλλά σε αντίθεση με το πρώτο ματς είχαμε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Όμως στο τέλος βγήκε η εμπειρία και η ποιότητα του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ και πολλά λάθη στον τρόπο που είχαμε σχεδιάσει να εκτελούμε την επίθεσή μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε στην επίθεση, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη διαφορά, αλλά δεν το κάναμε και η εμπειρία του Ολυμπιακού έκανε τη διαφορά στο τέλος, ενώ εμείς πήραμε κάποιες λάθος αποφάσεις. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα μείναμε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενίσχυσης εν όψει του Top 16, απάντησε: “Έχουμε τη νεότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα και είμαστε χαρούμενοι που αυτή η ομάδα παίζει πολύ καλά και πέρασε στο Top 16. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα στην επόμενη φάση. Κάθε ματς, ειδικά σαν κι αυτό, είναι μια εμπειρία για μας. Θα είναι ένα μεγάλο σχολείο για μας κάθε παιχνίδι χαρούμενοι που αυτή η ομάδα παίζει πολύ”.

Από την πλευρά του, ο Μαριάνοβιτς πρόσθεσε:
“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά και στους φιλάθλους για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα που ήρθαν από τη Σερβία, τη Βοσνία και τις τριγύρω περιοχές.

Μιλώντας για την εικόνα του αγώνα, είπε: «Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου έμειναν κάτω από τους 30 πόντους. Το απολαύσαμε και στο παρκέ κι εμείς». καλά και πέρασε στο Top 16. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα στην επόμενη φάση. Κάθε ματς, ειδικά σαν κι αυτό, είναι μια εμπειρία για μας. Θα είναι ένα μεγάλο σχολείο για μας κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…