Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τρίτη χρονιά μαζί

Τρίτη χρονιά μαζί

paok -advance rent a car

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Avance rent a car για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενοικίασης οχημάτων θα είναι και αυτή τη χρονιά η βασική χορηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασία της με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ενοικίασης οχημάτων “Avance rent a car”, η οποία θα συμμετέχει για τρίτη (3η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015) στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «Επίσημος Χορηγός». Η άκρως προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες, δημιούργησε τα θεμέλια και για την φετινή, με ακόμα υψηλότερες προσδοκίες για το μέλλον.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Τσακατούρας δήλωσε σχετικά: “Η ανανέωση της χορηγίας της “Avance rent a car” με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί μια συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας στα τελευταία τρία χρόνια. Στους ανθρώπους της ομάδας βρήκαμε άξιους συνεργάτες οι οποίοι με την αγάπη τους για τον αθλητισμό, εκφράζουν την δική μας φιλοσοφία, Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την συνεργασία μας με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ώστε να πετύχει τους στόχους της, μέσα από το πρόγραμμά μας και τις δικές μας δραστηριότητες εντός και εκτός γηπέδου”.

ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Avance Rent A Car λειτουργεί με επιτυχία από το 1992. Η εταιρία χάρη στο δυναμισμό της, την προσήλωση στους στόχους της, και την ανθρωποκεντρική της στρατηγική έχει καταφέρει από την αρχή της λειτουργίας της να βρίσκεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων – ως προς το μερίδιο αγοράς- ελληνικών εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της ενοικίασης αυτοκίνητων.

Με στόλο διαρκώς αυξανόμενο και νέους σταθμούς πανελλαδικά, στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής στην ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, με εξ ολοκλήρου ελληνικά κεφάλαια. Το δίκτυο μας από εξειδικευμένους συνεργάτες εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών μας.

Πολλές κληρώσεις και μοναδικά προνόμια, αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Για κρατήσεις καλέστε στο 210 9200100 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.avance.gr

Γίνετε μέλος της παρέας μας!

https://www.facebook.com/AvanceGreece?ref=hl“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ΑΜΚ

H αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και δύο βδομάδες, με την ομάδ…