Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τώρα αρχίζει το καλό (vid)

Τώρα αρχίζει το καλό (vid)

pappas pao barca

pappas-pao-barca

Η κανονική περιόδος της Ευρωλίγκα αποτελεί παρελθόν. Απόψε (30/12)  ξεκινάει η “πραγματική” διοργάνωση με δύο αναμετρήσεις για τον πέμτπο όμιλο του Top 16.

Πρεμιέρα στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα θα κάνει το παιχνίδι στην Πόλη (20:00) ανάμεσα στην Γαλατασαράι και τη Ζαλγκίρις Κάουνας, δηλαδή ανάμεσα σε δύο ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Top 16 κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην κανονική περίοδο, ωστόσο προκρίθηκε και ενισχύθηκε, μάλιστα, σημαντικά με τις προσθήκες των Άλεξ Μάριτς και Τζάστιν Κάρτερ. Όσον αφορά τους Λιθουανούς, δεν πραγματοποίησαν κάποια διορθωτική κίνηση και θα στηριχτούν και πάλι στο άστρο του Τζέιμς Άντερσον.

Η δεύτερη και τελευταία αναμέτρηση της βραδιάς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (22:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι “πράσινοι” επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους, ενώ οι Ισραηλινοί θα προσπαθήσουν να πάρουν κεφάλι από νωρίς στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ. Η “ομάδα του λαού” θα εμφανιστεί ενισχυμένη στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Γκάι Γκούντες θα έχει στη διάθεση του τον Τζο Αλεξάντερ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η πραγματική Ευρωλίγκα ξεκινάει απόψε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…