Κεντρική Διεθνή Το “τρένο” του Χουγκάζ

Το “τρένο” του Χουγκάζ

chougaz kris1

chougaz-kris1

Οι Έλληνες προπονητές αποτελούν “πόλο έλξης” για πολλές ομάδες, οι οποίες θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό και να πανηγυρίσουν τίτλους. Το παράδειγμα του Λίνου Γαβριήλ (“Κέρδισε το χειροκρότημα“) είναι χαρακτηριστικό ενώ ακόμα ένας Έλληνας τεχνικός, ο Ηλίας Ζούρος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τόφας (“Στην Τόφας ο Ζούρος“) με στόχο να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση (12η) και να την οδηγήσει σε τροχιά πλέι οφ.

Υπάρχουν πολλοί ακόμα που πραγματοποιούν αξιόλογες πορείες μακριά από την Ελλάδα, ένας εκ των οποίων είναι ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος καθοδηγεί εκ του ασφαλούς τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα έχει περιέλθει σε περίοδο “λιτότητας” φέτος και δεν κάνει μεγάλα οικονομικά “ανοίγματα“.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η ομάδα αποτελείται από έξι ξένους και έξι Κύπριους, όλοι από τη Λεμεσό, εκ των οποίων οι τρεις είναι έφηβοι και οι άλλοι τρεις κάτω των 20 ετών! Συνυπολογίζοντας αυτά με το εξαιρετικό σερί τριών νικών που “τρέχει” (ενάντια σε Κεραυνό Στροβόλου, ΕΘΑ και Πετρολίνα) καταλαβαίνουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Χουγκάζ, καθώς η ομάδα του ακολουθεί κατά “πόδας” τον, πρωτοπόρο, ΑΠΟΕΛ, ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση.

Παράλληλα, έχει πάρει και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, νικώντας και στα δύο παιχνίδια των προημιτελικών τον Κεραυνό Στροβόλου. Είναι χαρακτηριστικό πως το… τρένο του Χουγκάζ νίκησε τρεις φορές σε μία εβδομάδα (Κυριακή – Τετάρτη για το Κύπελλο και χθες για το Πρωτάθλημα) την ομάδα από το Στρόβολο.

Η δουλειά του Έλληνα τεχνικού αναγνωρίστηκε μιας και θα καθίσει στον πάγκο των Αμερικανών στο επερχόμενο All Star Game της κυπριακής λίγκας, την Κυριακή. Στο απέναντι “στρατόπεδο”, αυτό των Ευρωπαίων, θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος του ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…