Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Το σπρώξιμο και η μπουνιά

Το σπρώξιμο και η μπουνιά

boulian kolossos

boulian-kolossos

Στον Κολοσσό είναι έξαλλοι (και καλά κάνουν) με τους διαιτητές του αγώνα με το Ρέθυμνο. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, από την άλλη όμως 29-6 οι βολές (29-8 είναι, αλλά οι δύο τελευταίες είναι στο φινάλε, όταν οι γηπεδούχοι ήθελαν να στείλουν τους Ροδίτες στις βολές), με το Ρέθυμνο να κυνηγά να γυρίσει από το -14, δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο.

Εμείς, δεν το κάναμε ποτέ, δεν στεκόμαστε στις βολές, όσο στην εικόνα του αγώνα κι είναι αλήθεια πως τα σφυρίγματα έγιναν με διαφορετικά κριτήρια στα δύο καλάθια. Από τη μια η επαφή σφυρίζονταν και οδηγούσε σε φάουλ, από την άλλη οι άμυνες ήταν σκληρές, στο όριο του φάουλ.

Στον Κολοσσό προσπαθούν να συνέλθουν, καθώς έφτασαν κοντά σε μια νίκη – παραμονής, καθώς αν είχαν φύγει με το “διπλό” από την Κρήτη, μετά το “διπλό” στο Αλεξάνδρειο, είχαν στρώσει… χαλί παραμονής. Κι η επερχόμενη αμερικανική βοήθεια, θα κάνει ακόμα πιο ισχυρούς τους “θαλασσί” (δείχνουν άλλο πρόσωπο άμα τη έλευση του Άρη Λυκογιάννη), που όμως πρέπει να τραβήξουν το αυτί του απαράδεκτου Ζβόνκο Μπούλιαν.

Ο ύψους 2μ06 Κροάτης φόργουορντ λειτούργησε αλήτικα, χτυπώντας τον… Αγορίνο! Ναι, τη μασκότ του Ρεθύμνου. Και, μάλιστα, με τρόπο ύπουλο, που δεν αρμόζει σε αθλητή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε παίκτες που φορούν φανέλα ελληνικής ομάδας κι η δική μας η άποψη είναι ξεκάθαρη: Δεν έχει θέση τέτοιος παίκτης στον Κολοσσό.

Άμεσα η διοίκηση τού συλλόγου πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του παίκτη της και να πάρει μέτρα. Να τον στείλει από εκεί που ήρθε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…