Κεντρική Ασίστ Basketbase Το ρεκόρ του 6-3

Το ρεκόρ του 6-3

rethymno panigiriki agor

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ

petridis-giorgosΗ αγωνιστική είχε αρκετά σημαντικά παιχνίδια κι ένα από αυτά ήταν σίγουρα εκείνο που έγινε στο Ζηρίννειο, όπου κόντρα στη δυνατή Νέα Κηφισιά, το Ρέθυμνο επιβεβαίωσε πως φέτος “βλέπει” ψηλά. Έφτασε στις έξι νίκες, απολογισμός που συνιστά την καλύτερη εκκίνηση του στη “μεγάληκατηγορία, στην οποία διανύει την 5η του σεζόν.

Αναλυτικά ο απολογισμός του ΑΓΟΡ σε κάθε μία από αυτές τις σεζόν, στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος:

plaisio81

* Τη σεζόν 2011-’12 το πρωτάθλημα έγινε με 13 ομάδες και το Ρέθυμνο είχε κάνει το ρεπό του μέσα στις πρώτες εννιά αγωνιστικές.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εξαιρετική πορεία (οι Κρητικοί έχασαν μόνο από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ακολούθως) διαδραματίζει -ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές- ο Βίνσεντ Κάουνσιλ, που ήταν ο κορυφαίος του “διπλού” στην Κηφισιά.

Ο Αμερικανός έφτασε σε ένα άτυπο “τριπλ – νταμπλ” με 22 πόντους, 10 ασίστ και 11 κερδισμένα φάουλ. Με τους 22 πόντους ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του, καθώς τόσους είχε πριν δύο εβδομάδες κόντρα στον Πανελευσινιακό, ενώ οι 10 ασίστ αποτελούν ατομικό ρεκόρ (είχε επτά και πάλι στο ματς της Ελευσίνας).
Παράλληλα ο Κάουνσιλ ξεπέρασε τους 100 πόντους στην Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…