Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το… παράθυρο για Ίνγκλις

Το… παράθυρο για Ίνγκλις

english triponto

english-triponto

Ότι ο Καρλ Ίνγκλις παραμένει το μεγάλο “στοίχημα” της ΑΕΚ είναι γνωστό. Κοινό μυστικό είναι ότι μέσα στον Δεκέμβριο η διοίκηση και ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, θα επιδιώξουν να πείσουν τον Καναδό αρχισκόρερ να παραμείνει και να μην κάνει χρήση ενός όρου του συμβολαίου του. Πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι το Γραφείο που εκπροσωπεί τον αθλητή, ενημερώνει ή υπενθυμίζει ήδη ότι από τις 14 Δεκεμβρίου ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς υπάρχει ένα “παράθυρο”.

Carl English has a window to leave AEK on December 14. He is averaging 18ppg“, αναφέρει μεταξύ άλλων στο e-mail, που έχει αποσταλεί προς διάφορες κατευθύνσεις, όπου γίνεται σαφές προς μάνατζερ, σκάουτερ και συλλόγους, ότι “υπάρχει παράθυρο για αποδέσμευση ενός από τους καλύτερους παίκτες, που έχουν φορέσει την φανέλα της “Βασίλισσας”.

Μέσα στις επόμενες ημέρες άλλωστε Μάκης Αγγελόπουλος και Αλέξης Αλεξίου “θα πέσουν με τα μούτρα” (κατά την έκφραση) σ’ αυτή την περίπτωση. Η παραμονή του Ίνγκλις παραμένει βασική προτεραιότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…