Κεντρική Ασίστ Shadow Το παράπονο της Μορφούλας

Το παράπονο της Μορφούλας

morfoula dona corina

morfoula-dona-corina

Είναι ένα κορίτσι που έχει κλέψει την παράσταση στο Dancing With The Stars. Ένα κορίτσι που με την πειθαρχία, αλλά και την εν γένει παρουσία της έχει “μαγέψει“. Όχι τόσο για την ευελιξία του κορμιού της (αυτή ήταν δεδομένη), όσο για την ταπεινότητα του χαρακτήρα της. Η Μορφούλα Ντώνα έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία, πριν βρεθεί στην πίστα του σόου του ΑΝΤ1. Τώρα τη μαθαίνουν κι όσοι δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ευκαιρία να μάθουμε και το μεγάλο παράπονό της.

Στην προηγούμενη εμφάνισή της, όταν χόρεψε το τραγούδι – ύμνο (Carmina Burana) που την έκανε να ασχοληθεί με τη ρυθμική γυμναστική, φορούσε ένα ξεχωριστό κορμάκι. Αυτό της Κορίνας Αλευρογιάννη, της κοπέλας με την οποία έχει τη στενότερη σχέση: αυτή της προπονήτριας με την αθλήτρια. Τη σχέση δασκάλας και μαθήτριας.

Η Μορφούλα μπορεί να μαγεύει και μέσω του σόου να κάνει ακόμα πιο γνωστό και αγαπητό το άθλημα που έγινε Ολυμπιονίκης, αλλά “ουδείς προφήτης στον τόπο του“. Η Γυμναστική Ομοσπονδία τής απαγορεύει να προπονεί την Κορίνα! Αιτία, κάποια κόντρα που προϋπήρχε ανάμεσα στην Ντώνα και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Σάκη Βασιλειάδη (μια μικρογραφία του… δικού μας, Γιώργου Βασιλακόπουλου, πολιτικά ομογάλακτος και… αιώνιος).

dona-alevrogianni

Η Κορίνα Αλευρογιάννη, με δικά της έξοδα, πήγε για εννέα μέρες στη Μόσχα, προκειμένου να φτιάξει καινούρια προγράμματα, ενόψει των επόμενων διεθνών διοργανώσεων και με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς. Επιστρέφοντας, δεν έχει ΚΑΜΙΑ προπονήτρια στο πλάι της, καθώς η ΕΓΟ απέλυσε στο μεσοδιάστημα την προπονήτρια, με την οποία αντικατέστησε τη Μορφούλα Ντώνα.

Γιατί η Ομοσπονδία αρνείται σε μια χαρισματική προσωπικότητα να προπονήσει την αθλήτριά της, γιατί αφήνει ένα κορίτσι να παλεύει μόνο του χωρίς καθοδήγηση, ας μας εξηγήσει ο κ. Βασιλειάδης.

Άσχετο: Η όλη παρέα έχει σχέση και με το ελληνικό μπάσκετ. Πατέρας της Κορίνας είναι ο γιατρός Σταύρος Αλευρογιάννης, που χειρούργησε τον Δημήτρη Μαυροειδή (και όχι μόνο), ενώ το κορμάκι της Κορίνας, που φόρεσε η Μορφούλα, το έχει φτιάξει η σύζυγος του προέδρου του Φιλαθλητικού, Γιάννη Σμυρλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…