Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Το μυστικό της επιτυχίας

Το μυστικό της επιτυχίας

sxizas

Το Ρέθυμνο διαγράφει εντυπωσιασή πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Basket League ΣΚΡΑΤΣ , φιγουράροντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το μυστικό της επιτυχίας είναι το καλό κλίμα που επικρατεί στην κρητική ομάδα, σύμφωνα με τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος κόντρα στον Κολοσσό πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση (11π.), μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, την πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έκανε τις προβλέψεις του για το κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Σταύρο, νικήσατε δύσκολα τον Κολοσσό, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Που οφείλεται η αλλαγή στην εικόνα σας;
“Καθαρά στην άμυνα. Βγήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο μπήκαμε κάπως χαλαροί, κοιμισμένοι”.

Το Ρέθυμνο πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας;
“Νομίζω ότι οφείλεται καταρχήν στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, είμαστε σαν οικογένεια. Έχουμε δεθεί πολύ με τους ξένους, βγαίνουμε και βόλτα, είμαστε συνεχώς μαζί. Επίσης, είμαστε πολύ σοβαροί στην προπόνηση, δεν γίνεται χαβαλές. Όταν κάνουμε δουλειά, κάνουμε δουλειά, δεν παίζουμε”.

Τώρα παίζετε με την ΑΕΚ έχοντας να προετοιμαστείτε ουσιαστικά δύο εβδομάδες. Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το διπλό;
“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε δυνατή έδρα. Θα βασιστούμε και πάλι στην άμυνα διότι η άμυνα, είναι θέμα διάθεσης και μπορούμε να την ελέγξουμε. Στην επίθεση, τα σουτ, μία μπαίνουν και μία δεν μπαίνουν”.

Μπορείς να μας κάνεις τις προβλέψεις σου για το κύπελλο; Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι θα πάνε τελικό;
“Πιστεύω οι ομάδες που θα πάνε τελικό, είναι ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…