Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Το φύλλο “καίει” τον Ηλία

Το φύλλο “καίει” τον Ηλία

Παπαθεοδώρου

papatheodorou

Ο Απόλλωνας Πάτρας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε την Κηφισιά και έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση κρίθηκε, εν πολλοίς, στην τελευταία επίθεση όταν ο Τσαλδάρης αστόχησε στο λέι-απ που θα οδηγούσε το ματς στον έξτρα χρόνο.

Η συγκεκριμένη φάση, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τα έβαλε με τους διαιτητές και αντέδρασε με μένος στην απόφαση τους να μη δώσουν φάουλ στον Τσαλδάρη. Βέβαια, όπως διαφαίνεται από το ριπλέι,  ο τεχνικός της Κηφισιάς έχει άδικο καθώς όχι μόνο δεν είναι φάουλ αλλά ο παίκτης των γηπεδούχων υποπίπτει ο ίδιος σε (επιθετικό) φάουλ λόγω αντικανονικής χρήσης του αγκώνα.

Οι διαιτητές σημείωσαν αναλυτικά στο φύλλο αγώνα το περιστατικό με τον Παπαθεοδώρου, αναφέροντας την επίθεση που δέχτηκαν και ο “πέλεκυς” αναμένεται βαρύς.

“Με την λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο, φίλαθλοι και παράγοντες της ομάδας της Κηφισιάς επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ειδικότερα, ο προπονητής της ομάδας της Κηφισιάς, απευθυνόμενος στον δεύτερο διαιτητή του είπε:

“Είσαστε αλήτες, γαμ… πο…” και εν συνεχεία στον δεύτερο και τρίτο διαιτητή επανέλαβε τις ίδιες φράσεις. Κατά την έξοδο των διαιτητών από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, σημειώνεται ότι ο μάνατζερ της Α’ ομάδας, Καρβέλας προστάτευσε τους διαιτητές από τον μαινόμενο προπονητή της Α’ ομάδας που προσπαθούσε να τους επιτεθεί”, αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…