Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τι να πεις για τον Σπανούλη…”

“Τι να πεις για τον Σπανούλη…”

dejan radonjic

dejan radonjic

Ο Ερυθρός Αστέρας τίθεται αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (12/12) σε μια αναμέτρηση που αναμένεται η ανταπόδοση των γηπεδούχων οπαδών στους Σέρβους “αδερφούς” τους για το καλωσόρισμα που επιφύλασσαν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατά το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που έχει το ματς της Παρασκευής:

“Στο πρώτο παιχνίδι, στο Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός έδειξε τη δύναμη, την ποιότητα και την καλή του αντίδραση όταν άλλαξε προπονητή. Πιστεύω πως μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνισή τους, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ποιότητα του Ολυμπιακού δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Άλλωστε, είναι ήδη γνωστή η πορεία των παικτών του όλα αυτά τα χρόνια. Τι να πει κανείς για τον Σπανούλη, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Ολυμπιακού εξακολουθούν να έχουν κίνητρο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό είναι η πρώτη θέση στον όμιλο”.

Ενώ συνέχισε, τονίζοντας πως “Μόνο να κερδίσουμε πράγματα θα έχουμε από το ματς στην Αθήνα. Έχουμε μία ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και μπροστά σε ένα θερμό κοινό, το οποίο αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι, έχοντας κίνητρο και ξέροντας το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε”.

Τέλος, σχετικά με τους τραυματίες και αμφίβολους Λάζιτς και Τέγιτς, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα κατέληξε: “Πράγματι, δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση τόσο ο Μπράνκο Λάζιτς όσο και ο Μάρκο Τέγιτς, για τους οποίους θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή για το αν θα αγωνιστούν. Οι τραυματισμοί και των δύο οφείλονται στα πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά κανένας δεν είναι σοβαρός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…