“Θέμα γοήτρου”

ivanovic2

ivanovic

Θέμα γοήτρου είναι η αναμέτρηση της Παρασκευής (19/12) κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, αλλά η νίκη αποτελεί το μοναδικό στόχο του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Επιπλέον, ο τεχνικός του “τριφυλλιού” αναφέρθηκε και στα επερχόμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:

“Το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης έχει περισσότερη σημασία για το γόητρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν προκριθεί στο Τοp 16 κι επίσης γνωρίζουμε πως δε μπορούμε ν” αλλάξουμε τη θέση μας στην κατάταξη (3η θέση). Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, αν αναλογιστούμε πως ακολουθούν και άλλα μεγάλα ματς στο πρόγραμμα μας. Απέναντι στον ΠΑΟΚ (22/12) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στον Ολυμπιακό (27/12) για την Α1 κι επίσης η έναρξη του Τop 16 αμέσως μετά. Επομένως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ν” αγωνιστούμε δυνατά”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Γιάνις Μπλουμς, συμπλήρωσε: “Παρόλο που γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δεν επηρεάζει την τελική κατάταξη, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Αυτό θα κάνει καλό και σε μας αλλά και στον κόσμο μας γιατί ο Παναθηναϊκός έχει υπερηφάνεια και είναι μια ομάδα με πνεύμα νικητή. Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην διοργάνωση.

Πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί στην πορεία έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα αλλά φυσικά και την πρώτη βδομάδα του Τοp 16″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…