Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Θέλουμε και εκτός έδρας νίκες”

“Θέλουμε και εκτός έδρας νίκες”

skordilis apollon parousiasi

skordilis-apollon-parousiasi

Ο Γάιος Σκορδίλης συνδύασε τα 27α γενέθλια του με μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας μέτρησε 12 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 80-70.

Ο 27χρονος παίκτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για την επικράτηση επί του δικέφαλου του Βορρά που συνδυάστηκε με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το μεγάλο όπλο της ομάδας και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά:

Γάιε, καταρχήν χρόνια σου πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες. Θεωρείς ότι τα γενέθλιά σου, συνδυάστηκαν με την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας;
“Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια θέλουμε να κερδίσουμε. Ήταν το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσαν να μου κάνουν οι συμπαίκτες μου”.

Παίξατε εξαιρετικά απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Που πιστεύεις ότι οφείλεται η εικόνα που παρουσιάσατε;
“Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ερχόταν με ένα μειονέκτημα και αναφέρομαι στην απουσία του Χαραλαμπίδη, αφού έχαναν και σε σκορ και σε δημιουργία. Επίσης, έχουν τα παιχνίδια στο Γιούροκαπ και τα πολλά ταξίδια. Αυτό είναι κουραστικό και ίσως τους επηρέασε. Από την άλλη πλευρά, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, τρέξαμε και βρήκαμε σκορ, με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη”.

Στην έδρα σας, έχετε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θεωρείς ότι είναι το μεγάλο σας όπλο;
“Αν δούμε τα μέχρι τώρα γεγονότα, μπορούμε να πούμε ναι. Όμως, θέλουμε και εκτός έδρας νίκες. Από την αρχή λέγαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και από εκεί και πέρα, να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε εκτός έδρας. Ελπίζουμε να το κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ο οποίος “καίγεται” για τη νίκη. Σε ποια σημεία πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
“Θα δουλέψουμε πολύ. Την πίεση θα την έχει ο ΚΑΟΔ και αυτό ίσως μας βοηθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και πάλι καλή άμυνα και να τρέξουμε στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…