Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ”Θαύμα η πρόκριση”

”Θαύμα η πρόκριση”

ataman

ataman

Ιστορικό θαύμα χαρακτηρίζει την πρόκριση της Γαλατασαράι στην επόμενη φάση, ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής των Τούρκων σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέφερε χαρακτηριστικά πως νιώθει πολύ χαρούμενος και πιστεύει ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί ενόψει του Τοπ 16.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Γαλατά:

”Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ιστορικό θαύμα αυτό το αποτέλεσμα για εμάς, με αυτό το ρόστερ. Έτσι, πιστεύω πως το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε μία ομάδα για το TOP 16. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και να προκριθούμε στα playoffs. Συγχαρητήρια σε όλους μου τους παίκτες, καθώς έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια απόψε, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας θα στηρίξουν το σύλλογο, ενώ πιστεύω πως θα αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες για την επόμενη φάση. Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε κόντρα στον οποιονδήποτε”.

Ο Πάτρικ Γιανγκ συμπλήρωσε:

”Πιστεύω πως εύσημα πάνε στον προπονητή. Παρά το μικρό ρόστερ που έχουμε, είχε σχεδιάσει πολύ καλά το παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση. Κάναμε καλή δουλειά, οδηγώντας τον Ολυμπιακό να κάνει λάθη. Ήμασταν όλοι μαζί, παλέψαμε και έτσι νικήσαμε. Προφανώς, στην επόμενη φάση θα πάμε με τη νοοτροπία να πάρουμε μόνο νίκες, γιατί δεν μπορείς να κατακτήσεις τίτλους εάν δεν νικάς σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα ξεκινήσουμε από την προπόνηση και όταν τα πράγματα μας πάνε καλά, τότε όλα είναι πιθανά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…