Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα τους νικάμε στο παρκέ”

“Θα τους νικάμε στο παρκέ”

giannakopoulos cska

giannakopoulos-cska

Νέα επίθεση κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταλάβει όλα τα κέντρα εξουσίας, ωστόσο οι “πράσινοιθα συνεχίσουν να τους κερδίζουν μέσα στο παρκέ.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αλλοίωση του Πρωταθλήματος τις αποφάσεις που βγαίνουν υπέρ τους, ενώ κλείνοντας, υπογράμμισε ότι σε λίγες μέρες θα υποστούν νέα ήττα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
“Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει «καταλάβει» όλα τα κέντρα εξουσίας. Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τί… παίζεται. ΕΦΙΠ, Αθλητικός Δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων.

Εμείς παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα: να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό.

Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση του πρωταθλήματος, συνεχίζουν και παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα. Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πουν στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες.
Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Άη Βασίλη.

Χρόνια πολλά σε όλους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…