Κεντρική Διεθνή “Θα παίξουν οι ΝΒΑερς”

“Θα παίξουν οι ΝΒΑερς”

simone pianigiani

epa03852494 Head Coach Simone Pianigiani of Italy gestures during the EuroBasket 2013 match between Italy and Turkey in Koper, Slovenia, 05 September 2013.  EPA/ANTONIO BAT

Την πεποίθηση του ότι αν είναι υγιείς οι ΝΒΑερς θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ του 2015, εξέφρασε ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι. “Αν είναι υγιείς, πιστεύω ότι οι παίκτες μας που είναι στο ΝΒΑ θα παίξουν με την Εθνική Ιταλίας το καλοκαίρι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της γειτονικής χώρας θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να ξέρει σίγουρα, αν και ποιοι από τους Μάρκο Μπελινέλι, Τζίτζι Ντατόμε, Ντανίλο Γκαλινάρι και Αντρέα Μπαρνιάνι θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο τελευταίος είναι εκτός δράσης από τον Γενάρη και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ενώ ο Γκαλινάρι ξαναπάτησε παρκέ φέτος μετά από 19 μήνες απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού και ο Ντατόμε έχει παραγκωνιστεί εντελώς στους Πίστονς, έχοντας παίξει μόλις 12 λεπτά συνολικά μέχρι στιγμής. Ο μοναδικός “ετοιμοπόλεμος” και με πολύ καλές εμφανίσεις, στους Σπερς, είναι ο Μπελινέλι που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτό ίσως παίξει κάποιο ρόλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…