Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Θα διεκδικήσουμε την άνοδο”

“Θα διεκδικήσουμε την άνοδο”

noeas

noeas

Ο Αρκαδικός επικράτησε άνετα εντός έδρας του Εθνικού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Πέτρος Νοέας, ο οποίος μέτρησε 13 πόντους (1/1 1π. – 3/4 2π. – 2/2 3π.), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο 27χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, τις φιλοδοξίες του, ενώ αναφέρθηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας.

Πέτρο, εξ αρχής το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν δύσκολο. Το σκορ όμως, δεν το δείχνει αυτό. Τι σας οδήγησε στη νίκη;
“Έχουμε κάνει σαν ομάδα 3 ήττες και πιστεύω, ότι, αν κάναμε μία ακόμη στην έδρα μας, θα ήταν ότι χειρότερο, θα μας έβγαζε εκτός στόχων. Γι’ αυτό, είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Θέλαμε τη νίκη και πιστεύω ότι ήρθε από την άμυνα, το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε”.

Θεωρείς ότι η ομάδα σου είναι ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο;
“Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει παίκτες, που έχουν μάθει να είναι πρωταθλητές και πρωταγωνιστές. Θεωρώ ότι είμαστε ανάμεσα στις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο στη Βέροια. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα θα θέλει να μας κερδίσει. Εμείς αν παραταχθούμε πάλι όπως με τον Εθνικό, παίξουμε την ίδια άμυνα και είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε”.

Ποιο είναι πλέον το μπασκετικό σου όνειρο; Να επιστρέψεις στην Α1;
“Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στην Α1 αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στον Αρκαδικό. Αισθάνομαι καλά, σαν το σπίτι μου, όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και μου φέρονται εξαιρετικά. Ελπίζω να το καταφέρουμε με τον Αρκαδικό και αν με θέλει η διοίκηση, να παίξω του χρόνου στην Α1”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…