“Στοπ στο transition”

ivanovic oaka proti

ivanovic-oaka-proti

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (30/12, 22:00) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ανακόψει το transition παιχνίδι των Ισραηλινών, όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του “τριφυλλιού”.

“Οι δύο όμιλοι του Top 16 της Ευρωλίγκα είναι δυνατοί. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο”, τόνισε αρχικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ:  “Δεν την έχω δει νωρίτερα, απλα έχω παρακολουθήσει τα αποτελεσματα της. Στην αρχή της χρονιάς δεν έπαιζε τόσο καλα, ωστόσο στην πορεία βελτιώθηκε και παίζει όπως πέρυσι.Είναι μία ομάδα που διαφέρει από τις περισσότερες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι πολύ καλή στο γρήγορο παιχνιδι, στηρίζεται στο ένας εναντίον ενός, χρησιμοποιεί άμυνες ματς απ και φυσικά είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης”.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ο Ιβάνοβιτς τόνισε: “Είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουμε αφού αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία πλήρη ομάδα. Είναι η κορυφαία στην Ευρώπη στο τρανζίσιον παιχνίδι, ενώ μεγάλο της όπλο είναι και το επιθετικό ριμπάουντ. Αν μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτά, θα μπορούμε να μιλήσουμε για λεπτομέρειες και άλλα ποιοτικά θέματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…