Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Στόχος μόνο η κορυφή”

“Στόχος μόνο η κορυφή”

doellman barcelona

doellman-barcelona

Η Μπαρτσελόνα, παρά τις απουσίες της, πέρασε σχετικά εύκολα από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 80-67 και τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο με απολογισμό 9 νίκες και μόλις μία ήττα. Οι Καταλανοί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα και δεν το κρύβουν.

Ο Τζάστιν Ντόλμαν, μιλώντας στο eBasket μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, τόνισε πως μοναδικός στόχος των “μπλαουγκράνα” είναι να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 5 χρόνια (2010).

“Είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός και τα πήγαμε αρκετά καλά. Πλέον ετοιμαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια στο Top 16″, τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

“Στην επόμενη φάση τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είμαστε σε ένα γκρουπ με πολύ καλές ομάδες και οι μάχες θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να μην έχουμε προβλήματα. Στόχος μας είναι σίγουρα να πάρουμε και σ’ αυτόν τον όμιλο την πρώτη θέση, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Γενικότερα, στοχεύουμε στο να πάμε στο Final 4 στη Μαδρίτη και να κατακτήσουμε το τρόπαιο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…