Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στην πλατεία ο Ταμπς

Στην πλατεία ο Ταμπς

tubbs dounis kouros

tubbs-dounis-kouros

Το γράψαμε; Ισχύει!
Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ο Τζάστιν Ταμπς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο. Ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ  αποτελεί τον αντικαταστάτη του Προύιτ που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα, καθώς δεν έπεισε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή με τις εμφανίσεις του.

Το eBasket είχε φροντίσει να σας ενημερώσει από τις 19/12 με το κείμενο “Συναυλία στην πλατεία” για την έλευση του Ταμπς στην πλατεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Τζάστιν Ταμπς. Ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ (γεννήθηκε στις 19/11 του 1987, στην Αλαμπάμα), βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (21/12) στην Αθήνα και σήμερα (22/12) γνώρισε τους νέους συμπαίκτες.

Ο Ταμπς είναι απόφοιτος του Hewitt-Trussville High School της Αλαμπάμα, ενώ επέλεξε το Alabama Crimson Tide για την κολεγιακή καριέρα, όπου έμεινε δυο χρόνια, πριν μεταφερθεί στο East Tennessee State (2009-2011), διότι στο πρώτο κολέγιο οι υποτροφίες είχαν “κλείσει”. Ακολούθησε η αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, πριν υπογράψει με την MIA Academy, στη Γεωργία. Τον Αύγουστο του 2013 πήγε στους Ottawa SkyHawks του Καναδά, για να γυρίσει στην Ευρώπη το 2014 για τη Rouen Basket (μέλος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας). Δεν έμεινε για πολύ, καθώς μετακόμισε στη Γερμανία για την Crailsheim, επέστρεψε στον Καναδά για τους Halifax Rainmen και εκεί τον εντόπισε ο Ιστορικός, για να του ζητήσει να έλθει στη Νέα Σμύρνη. Είχε ήδη χαρακτηριστεί dunk king. έχει πτυχίο στις επιχειρήσεις.

Στην τελευταία του ομάδα, σε 4 ματς είχε μ.ο. χρόνου συμμετοχής 26.5”, 19.5 π., 40.7% στα τρίποντα, 5 ριμπ., 2.5 ασίστ και 3.3 λάθη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…