Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σωστή ανταπόκριση”

“Σωστή ανταπόκριση”

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε αλλά εν τέλει “λύγισε” τον μαχητικό Άρη και διατήρησε το αήττητο του στο πρωτάθλημα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του δεδομένων των προβλημάτων του Σλότερ και του Διαμαντίδη στην περιφέρεια ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους “κιτρινόμαυρους“:

“Ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Για τον απλό λόγο ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παίζει καλά. Είναι πολύ σωστά δομημένος, καθοδηγείται πολύ σωστά κι έχει ξεκάθαρες ιδέες. Αλλά επίσης πιστεύω ότι κι εμείς κάναμε πιο περίπλοκο το παιχνίδι με το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και τις πολλές μπάλες που χάσαμε.

Πρέπει να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στα δεδομένα μας. Σήμερα είχαμε θέμα στη θέση του πλέι μέικερ, ανταποκριθήκαμε σωστά και είμαι ικανοποιημένος γιατί νικήσαμε μία καλή ομάδα. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ τον Άρη“.

Αναφορικά με το βαθμό συγκέντρωσης της ομάδας σχολίασε πως “δεν είχαμε θέμα συγκέντρωσης. Είχαμε δυσκολίες στη θέση “1” λόγω των απωλειών, δεν είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης αν και κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση”.

Τέλος, σχετικά με τον… πολυσχιδή Γιάνκοβιτς που έπαιξε σε πολλές θέσεις, σημείωσε: “Είναι αλήθεια ότι έπαιξε σήμερα πολλές θέσεις, αλλά θα πρέπει να παίζουμε κάθε φορά καλύτερα, καθώς έχουμε υψηλούς στόχους”.

Ο Τζέιμς Γκιστ, εκπροσωπώντας τους παίκτες, πρόσθεσε: “Θέλω να συγχαρώ τον Άρη που ήρθε εδώ κι έπαιξε ένα δυνατό παιχνίδι. Το συγκεκριμένο ματς μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε πως θα σταθούμε παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να δούμε αυτό το παιχνίδι και πως μπορούμε να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα“.

Όσον αφορά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν, υπογράμμισε: “Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά. Είμαστε μία ομάδα που πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου κι αυτό με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ντέρμπι. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…