Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels ”Συνεπείς στην άμυνα”

”Συνεπείς στην άμυνα”

likogiannis new

likogiannis-new

Ο Κολοσσός ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρεθύμνου. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα σε Τρίκαλα και Κηφισιά αντίστοιχα. Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης , ανέφερε πως το βασικό σημείο είναι να σταματήσει, η ομάδα του, το επιθετικό τρανζίσιον του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για τη σημασία του αγώνα: ”Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό έχει τη μεγάλη σημασία του. Όμως, αυτό είναι λίγο διαφορετικό από την άποψη πως αντιμετωπίζουμε μία γεμάτη και πολύ φορμαρισμένη ομάδα που είναι το Ρέθυμνο αυτή τη στιγμή”.

 Σχετικά με το κλειδί της αναμέτρησης: ”Ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι σίγουρα το κλειδί της αναμέτρησης. Αλλά, από την πλευρά μας θα πρέπει να διαχειριστούμε καλά τους παίκτες μας ώστε να είναι φρέσκοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Το δυνατό σημείο του Ρεθύμνου είναι το επιθετικό τρανζίσιον, καθώς είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε”.

Για το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός H Hotels: ”Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην άμυνα και παράλληλα να δείξουμε ομαδικότητα στην επίθεση, προκειμένου να βρούμε σκορ από όλους τους παίκτες”.

Ο 18χρονος γκαρντ του Κολοσσού, Βασίλης Τολιόπουλος, συμπλήρωσε:

Για τη σημασία του αγώνα: ”Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

 Σχετικά με το κλειδί της αναμέτρησης: ”Το σημαντικό για εμάς θα είναι να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στο γήπεδο και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα και τα ριμπάουντ”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Όπως είπαμε και πριν είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο και αυτό το κάνει καλά”.

Σχετικά με το που θα στηριχθεί η ομάδα του: ”Όπως πάντα θα στηριχθούμε στην άμυνά μας, γιατί από εκεί θα ξεκινήσουν οι καλές μας επιθέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…