Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Προσγειωθήκαμε ανώμαλα”

“Προσγειωθήκαμε ανώμαλα”

alexandris

alexandris-xanthopoulos

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός ενάντια στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας βαριά ήττα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σημείωσε την απογοήτευση των παικτών του αλλά ξεκαθάρισε πως άπαντες είναι “προσγειωμένοι” και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο “τριφύλλι“:

“Ήρθαμε με φιλοδοξίες για να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Παναθηναϊκού και τις απουσίες του, αλλά προσγειωθήκαμε ανώμαλα. Μη νομίζετε, δεν πετάνε τα μυαλά μας, θέλαμε να ‘μαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Απ’ το πρώτο δεκάλεπτο ήδη μείναμε πολύ πίσω στο σκορ και σ’ όλη τη διάρκεια βρεθήκαμε να κυνηγάμε χίμαιρες.

Κάνουμε σοβαρή δουλειά και στεναχωρήθηκαν κι οι ίδιοι οι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός ως ομάδα Ευρωλίγκας ήταν 1-2 ταχύτητες πιο γρήγορος, είχε μεγάλη συγκέντρωση σε αντίθεση με εμάς. Καλή συνέχεια στον κόουτς (σ.σ. Ιβάνοβιτς) και στον Παναθηναϊκό και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα“.

Ο Μανώλης Κουκουλάς, με τη σειρά του, πρόσθεσε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για νίκη. Εμείς προετοιμαστήκαμε σκληρά, αλλά απ’ ό,τι φάνηκε δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα κι έπειτα στην επίθεση, ήμασταν σ’ όλη διάρκεια πίσω στο σκορ κι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς. Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…