Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρόκληση η Ένωση” (vid)

“Πρόκληση η Ένωση” (vid)

english triponto

english-triponto

Ο Καρλ Ίνγκλις ανέλαβε με το “καλημέρα” το ρόλο του ηγέτη στην ΑΕΚ και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους που η Ένωση μετράει πλέον τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Καναδός “εκτελεστής” μίλησε στην “Ώρα για Σπορ” για τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, τον ρόλο του στην ομάδα, τις εντυπώσεις του αλλά και τη συνεργασία του με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Κολοσσού: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι αρχίζουμε να βρίσκουμε καλό ρυθμό σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον”.

Για τον ρόλο του στην ΑΕΚ: “Όταν ήρθα στην ΑΕΚ είχα πει ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Οι περισσότεροι με ήξεραν σαν σκόρερ, αλλά είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Γενικά το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να μπορούμε να διαβάζουμε το παιχνίδι”.

Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: “Όλα είναι πολύ καλά στην ΑΕΚ. Έχω παίξει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και η αλήθεια είναι ότι ήθελα μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι ικανοποιημένος”.

Για τη συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Για να είμαι πιο ακριβής, είναι ένας θρύλος της προπονητικής. Το πρώτο πράγμα που απαιτεί κάθε μέρα στις προπονήσεις είναι ο σεβασμός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κίνητρο και το μεταφέρει στους παίκτες. Και φυσικά δουλεύει πολύ. Προσωπικά μου δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, γεγονός που με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…