Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρέπει να νικήσουμε”

“Πρέπει να νικήσουμε”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (30/12, 22:00) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ξεκαθάρισε πως το “τριφύλλι” πρέπει να νικήσει στην έδρα του.

“Το πρώτο μας παιχνίδι στο Top 16 είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά α πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε”, ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Από πλευράς παικτών, ο ΝτεΜάρκους Νέλσον πρόσθεσε: “Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA με τα τελευταία χρόνια: καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα. Παίζουν καλά και γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…