Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πήρε θέση ο Γιαννακόπουλος

Πήρε θέση ο Γιαννακόπουλος

giannakopoulos new

giannakopoulos-new

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολιάστη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η “ουσία είναι ότι βρέθηκα εγώ στο γήπεδο ή ότι ο Μπαρτζώκας, ο Σπανούλης και η παρέα τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα και ανήλικα παιδιά“.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:
“Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο χώρο του μπάσκετ. Άνθρωποι που δεν έχουν πιάσει ποτέ τη μπάλα στα χέρια τους έρχονται και με τις περίεργες (σε σημείο γελοιότητας) αποφάσεις τους, υποτιμούν και υποβαθμίζουν ένα επαγγελματικό άθλημα στο οποίο κάποιοι εξακολουθούν να επενδύουν εκατομμύρια ευρώ. Σε μια περίοδο που το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να “αντιστέκεται” στην κατάρρευση που μαστίζει τη χώρα και να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Πριν από λίγο καιρό ελήφθη η απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας Άρης – ΠΑΟΚ αν και ο διαιτητής, δηλαδή ο απόλυτος “άρχοντας” του γηπέδου, αποφάσισε να διακοπεί οριστικά. Μια απόφαση για γέλια και για κλάματα αλλά και μια απόφαση ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Πάμε και στη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να κρίνει ως απαράδεκτη εκείνη του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ. Ζήτησε, λέει, το ΑΣΕΑΔ να κριθεί η υπόθεση επί της ουσίας.

Σωστά…

Ουσία είναι ότι βρέθηκα εγώ στο γήπεδο ή ότι ο Μπαρτζώκας, ο Σπανούλης και η παρέα τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα και ανήλικα παιδιά;

Ίδωμεν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…