Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Παίξαμε αρκετά έξυπνα”

“Παίξαμε αρκετά έξυπνα”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα σε όλον τον αγώνα, ωστόσο ο έξυπνος τρόπος παιχνιδιού στο τέταρτο δεκάλεπτο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Κολοσσός, που το έχει δείξει σε όλα τα ματς και εντός, αλλά και εκτός έδρας. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια του αγώνα, αρκετούς νέους παίκτες από την πλευρά των αντιπάλων μας και στην αρχή είχαμε πρόβλημα με τον Waters.

Προσπαθήσαμε να κλείσουμε το παιχνίδι τους, να μην τους δώσουμε χώρο, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε αρκετά έξυπνα, σε άμυνα και επίθεση και πήραμε διαφορά, η οποία μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή συνέχεια στον Κολοσσό”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος δήλωσε: “Πετύχαμε μία πολύ δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που ειδικά στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σε αυτό που προετοιμαστήκαμε και δείξαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Και στην επίθεση είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι.

Ωστόσο καταφέραμε να βάλουμε την μπάλα μέσα στο καλάθι με τον Kevin και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, που σε τελική ανάλυση είναι κι αυτό που μετράει περισσότερο και κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο το 2014.

Παίξαμε σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησαν και οι φίλαθλοι του Κολοσσού, αλλά και οι δικοί μας φίλαθλοι, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω. Κάθε χρόνο είναι στο γήπεδο δίπλα μας, μας στηρίζουν πολύ και για αυτό στο τέλος του αγώνα τους ευχαριστήσαμε και πήγαμε προς το μέρος τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …