Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πέταξε” χωρίς Μποχωρίδη

“Πέταξε” χωρίς Μποχωρίδη

gist blums anaxorisi varkeloni

gist-blums-anaxorisi-varkeloni

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε πριν από λίγη ώρα στο Μιλάνο, έκει όπου αύριο (11/12, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Στην Αθήνα έμεινε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος τα ξημερώματα ανέβασε πυρετό και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή.

Το “τριφύλλι” θα πρέπει να ελέγξει το ρυθμό αν θέλει να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Έλληνας σέντερ υποστήριξε αρχικά πως “η Αρμάνι είναι μια πολύ καλή ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Απέναντί τους θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές. Παίζουμε στο γήπεδο τους και είναι λογικό να θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό ώστε να έχουμε τύχη” και πρόσθεσε: “Κάναμε ένα κακό ματς στην Κωνσταντινούπολη. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν όλα τα κενά. Θα είναι σημαντικό να επιστρέψει και ο Νέλσον για να είμαστε όλοι μαζί”.

Από την πλευρά του, ο Γιάνις Μπλουμς δήλωσε: “Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αυτά συμβαίνουν. Οπωσδήποτε χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα απέναντι στην Αρμάνι. Είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της διοργάνωσης. Παίζουν δυνατά, ειδικά στην έδρα τους και χρησιμοποιούν καλά τον αιφνιδιασμό. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι η άμυνά μας στο τρανζίσιον παιχνίδι. Αν τους περιορίσουμε σε αυτόν τον τομέα θα έχουμε πιθανότητες νίκης.

“Είναι μια πολύ καλή δοκιμασία για εμάς γιατί ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση μας βοηθά να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας. Περιμένουμε να επιστρέψουν όλοι ώστε να είμαστε πλήρεις και αυτό θα είναι καλό για εμάς. Όταν γυρίσει και ο Νέλσον θα είμαστε πλήρεις και θα γίνουμε πιο σκληροί. Με αυτόν θα αποκτήσουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Όπως λέει και ο κόουτς, όμως, πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …