Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Περνούν στην αντεπίθεση

Περνούν στην αντεπίθεση

erithros asteras nebojsa covic

erithros asteras-nebojsa covic

O “πέλεκυς” έπεσε βαρύς τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και (κυρίως) τη Γαλατασαράι αναφορικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν γύρω από το Αμπντί Ιπεκτσί, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, και είχαν ως αποκορύφωμα τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς (“Ανακοινώθηκαν οι τιμωρίες“).

Oι αντιδράσεις, εκατέρωθεν, ήταν έντονες για τις ποινές που επιβλήθηκαν και αμφότεροι οι σύλλογοι ετοιμάζονται να υποβάλλουν έφεση ενάντια στην απόφαση της λίγκας, με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα να εξαπολύει επίθεση τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και την Γαλατασαράι.

“Θα μπορούσα να αρχίσω να… λέω διάφορα για τους ανθρώπους που πήραν αυτή την απόφαση” είπε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς και συνέχισε: “Οι οπαδοί μας ήθελαν να αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά η διοίκηση της Γαλατασαράι κέρδιζε διαρκώς χρόνο για να μην δώσει εισιτήρια. Άλλαξε τις αποφάσεις της και στο τέλος ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχαν άλλα εισιτήρια” για να καταλήξει σε έντονο τόνο:

“Όλο το βράδυ προσπαθούσα να καταλάβω το σκεπτικό της απόφασης. Δεν τα κατάφερα όμως. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκφράσουμε τα παράπονά μας για αυτή τη ντροπιαστική απόφαση. Ο δικαστής βασίστηκε μόνο τη μία πλευρά των γεγονότων. Ο σύλλογος δεν φέρει ευθύνη για τη μετάβαση των οπαδών, από τη στιγμή που δεν είχε πάρει στα χέρια του εισιτήρια για το παιχνίδι”.

Τέλος, αναφορικά με τον Εργκίν Αταμάν και τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση που αποκάλεσε “τρομοκράτες” τους Σέρβους οπαδούς, ήταν κάθετος: “Ο Αταμάν δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Σερβία πλέον. Είναι ντροπή να χαρακτηρίζεται ως κόουτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…