Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Περηφάνια να είμαι αρχηγός”

“Περηφάνια να είμαι αρχηγός”

charalampidis

charalampidis-euxaristies

O αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα του και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν όλο αυτόν τον καιρό. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ο Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο, ωστόσο έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί μέρος τον προπονήσεων μέσω Skype, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κ. Χαραλαμπίδη στο paokbc.gr:

”Οι μέρες που πέρασαν και οι μήνες που έρχονται, ήταν και θα είναι από τους δυσκολότερους στη μπασκετική μου καριέρα. Σε αυτή την περιπέτειά μου όμως, είμαι πολύ τυχερός που έχω ανθρώπους που μου στάθηκαν και θα μου σταθούν, αλλά ακόμη και αγνώστους που ένιωσαν την ανάγκη να μου στείλουν ένα μήνυμα συμπαράστασης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν μία σκέψη στήριξης, δύναμη για να το ξεπεράσω και κίνητρο για να επανέλθω το ταχύτερο δυνατό.

Τέλος θα ήθελα να πω κάτι για την ομάδα της οποίας έχω την τιμή και την περηφάνια να είμαι αρχηγός, αλλά και για τους ανθρώπους που την απαρτίζουν: Η κίνηση της διοίκησης, αλλά και προσωπικά του Μπάνε να ανανεώσουν το συμβόλαιό μου, αποτελεί ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς το πρόσωπό του κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να αναφέρω.
Δεν θα επαναπροσδιορίσω την σχέση μου με τον ΠΑΟΚ με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία της ομάδας, γιατί οι βάσεις της συνεργασίας μας έχουν θεμελιωθεί καιρό πριν το άτυχο συμβάν”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…