Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πατάμε στη γη”

“Πατάμε στη γη”

plaza time out

plaza-time-out

Η Μάλαγα πραγματοποιεί υψηλές “πτήσεις” στο ισπανικό πρωτάθλημα φέτος εξακολουθώντας να παραμένει στην κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζοάν Πλάθα ήταν περιχαρής κατά τη συνέντευξη Τύπου, όπως ήταν φυσικό. Ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών έκανε μια αποτίμηση της μέχρι τώρα παρουσίας της ομάδας του, τονίζοντας πως ακόμα έχει περιθώρια βελτίωσης ενώ επέστησε την προσοχή για τον κατευνασμό των πανηγυρισμών καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/01).

”Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένας αγώνας γεμάτος ένταση. Δείξαμε χαρακτήρα αφού ανατρέψαμε διαφορά οκτώ και δέκα πόντων. Δεν τα παρατήσαμε, ακόμα κι όταν η Ρεάλ ξέφυγε στο σκορ. Αυτό, ακριβώς, με κάνει χαρούμενο για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τους παίκτες που συνεργάζομαι!

Είμαστε μια ομάδα που κάνει λάθη, όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο πικ της απόδοσής μας. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα προσπαθούμε πάντα να φτάνουμε στα όριά μας. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και θέλω να ευχαριστήσω τους 11.000 φιλάθλους μας που ήρθαν στο “Μάρτιν Καρπένα” για να μας υποστηρίξουν. Ουδείς πίστευε ότι θα είμαστε στην κορυφή της κατάταξης σε αυτό το σημείο της χρονιάς!” δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Είμαστε στην κορυφή όμως έχουμε τα πόδια μας στη γη! Το απολαμβάνουμε και θα το γιορτάσουμε για λίγες ώρες με ένα μπουκάλι κρασί! Επαναλαμβάνω, για λίγες μόνο ώρες αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από τον τραυματισμό στο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και, παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο: ‘Ελπίζω την Παρασκευή να είναι ακόμα καλύτερος. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν θέλουμε να περάσουμε στα πλέι οφ, πρέπει κατ’ αρχάς να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό θα πρέπει να συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό. Μακάρι αυτοί οι 11.000 που ήλθαν με τη Ρεάλ, να μας υποστηρίξουν και στην πρεμιέρα του Top-16′‘.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…